Učitava se…

Fotoklub Faros

Udruga fotoklub Faros
Novosti

Odluka o najboljim fotografijama

Odluka o najboljim fotografijama s natječaja prirodne ljepote otoka Hvara 7.05.2021.

Fotoklub Faros je dana 1.ožujka 2021 godine objavio foto-natječaj za tri najbolje fotografije na temu priroda i prirodne ljepota otoka Hvara. Natječaj je namijenjen za učenike svih razreda osnovne škole Petar Hektorović , a natječaj je započeo od 1.ožujka 2021 godine a završio je 30.travnja.2021 godine. Foto-natječaj FOTOKLUBA FAROS se odvijao pod pokroviteljstvom Osnovne škole Petar Hektorović, ureda gradonačelnika Starog Grada Antonija Škarpe i zajednice tehničke kulture S-D-Ž.
Na natječaj su se prijavili učenici i to svih viših razreda od petog do osmog razreda .

Na telefonskoj sjednici Izvršnog odbora FOTOKLUBA FAROS donesena je odluka da će osim tri najbolje fotografije s foto natječaja biti i izabrane još tri fotografije po izboru komisije povodom obilježavanja 70 godina HZTK u čast Maji Novaković a kriteriji će biti foto tehnika u komisiju za procjenu prve tri najbolje fotografije na foto natječaju imenovani su:

Dalibor Stričević, predsjednik komisije
Ivana Carić, zamjenica predsjednika komisije
Dubravka Boras, član

Nakon detaljnog razmatranja dostavljenih fotografija članovi komisije odlučili su da prve tri fotografije na temu priroda i prirodne ljepota otoka Hvara budu fotografije od:

Veronika Marković
Laura Bakai
Lorena Sansović

Nakon detaljnog razmatranja dostavljenih fotografija članovi komisije odlučili su da prve tri fotografije povodom 70 godina HZTK u čast Maji Novaković budu fotografije od:

Nadia Brestovečki
Roberta Kolumbić
Antonio Vidović

U ime FOTOKLUBA FAROS Zahvaljujem se svim učenicima na sudjelovanju na foto-natječaju priroda i prirodne ljepota otoka Hvara a posebno velike čestitke pobjednicima. Svi učenici koji su sudjelovali na foto- natječaju dobit će zahvalnice za sudjelovanje u foto natječaju a nagrađeni učenici-ce dobit će diplome s jednom od svojih nagrađenih fotografijom po odabiru komisije .

Dalibor Stričević, Predsjednik FOTOKLUBA FAROS

Odgovori