Učitava se…

Fotoklub Faros

Udruga fotoklub Faros
Novosti

Izložba radova s foto-natječaja

Izložba radova s foto-natječaja FOTOKLUBA FAROS – učenici OŠ PETAR HEKTOROVIĆ

Fotoklub Faros u suradnji s Osnovnom školom Petra Hektorovića Stari Grad organizira izložbu učeničkih fotografija na temu : PRIRODA I PRIRODNA LJEPOTE OTOKA HVARA . Izložba je natjecateljskog karaktera. Fotoklub Faros je dana 1.ožujka 2021 godine objavio foto- natječaj za tri najbolje fotografije na temu priroda i prirodne ljepota otoka Hvara. Natječaj je namijenjen za učenike svih razreda osnovne škole Petar Hektorović, a natječaj je započeo od 1.ožujka 2021. godine a završio je 30.travnja 2021. godine.

Foto-natječaj FOTOKLUBA FAROS se odvijao pod pokroviteljstvom Osnovne škole Petar Hektorović, ureda gradonačelnika Starog Grada Antonija Škarpe i zajednice tehničke kulture S-D-Ž. Na natječaj su se prijavili učenici i to svih viših razreda od petog do osmog razreda. Nakon detaljnog razmatranja dostavljenih fotografija tročlana komisije odlučila je nagraditi prve tri fotografije na temu priroda i prirodne ljepota otoka Hvara i tri fotografije povodom dana tehničke kulture.

Imena nagrađenih učenika će te saznati ako nam se dana 17.06.2021 godine s početkom u 19 sati. Pridružite u Muzeju Staroga Grada.

Odgovori