Učitava se…

Fotoklub Faros

Udruga fotoklub Faros
Novosti

18 godina rada i postojanja

18 godina rada i postojanja fotokluba Faros

2004-2022 Godina

Kroz ovih 18 godina rada i postojanja mnogi su suradnici dali Veliki doprinos u radu FOTOKLUBU FAROS ovim putem želim se posebno zahvaliti gospodinu Ivici Pivačiću predsjedniku ZTK S-D-Ž bez čije potpore i podrške rad i vođenje FOTOKLUBA FAROS bi bio mnogo teži.
Od samih početaka osnivanja F.K FAROS kao udruga u tehničkoj kulture i članica ZTK uživa podršku ZTK S-D-Ž zašto veliko Hvala ex tajnici ZTK S-D-Ž Maji Novaković koja je pružila Veliku potporu u uključenje naše udruge u ZTK S-D-Ž. Fotoklub Faros je nakon što je djelovao u Kaštelima za vrijeme mandata velike žene i gradonačelnice Starog Grada Đurđice Plančić 2012. godine promijenio sjedište u Stari Grad i tamo počeo djelovat. U radu udruge velika podrška bila nam je i gradonačelnica Plančić koja je dala veliki doprinos u širenju tehničke kulture u Starom Gradu.
Fotoklub Faros je jedina udruga tehničke kulture u Starom Gradu. Na kraju kako bi rekla naša draga Maja Novaković sve bi to bio luk i voda da nije naše drage ravnateljice O.Š Petar Hektorović gđa Jasminka Pakušić koja je otvorila vrata svoje škole udruzi FOTOKLUBU FAROS u kojoj FOTOKLUB FAROS održava radionice iz fotografije . Drago mi je da se u rad naše udruge i vođenje radionica uključila učiteljica tehničke kulture Ivana Carić kojoj Veliko Hvala za ogroman doprinos i aranžman koji je dala u 2021 godini kao i prethodnim godinama .

Još jednom Veliko Hvala svim suradnicima, donatorima , sponzorima koji su davali i daju svoj doprinos u promidžbi i širenju tehničke kulture foto djelatnosti i koje podržavaju na bilo koji način rada FOTOKLUBA FAROS .

Odgovori