Učitava se…

Fotoklub Faros

Udruga fotoklub Faros
Novosti

Maja Novaković imenovana počasnim članom ZTK S-D-Ž

Našoj dragoj Maji iskrene čestitke povodom imenovanja počasnim članom ZTK S-D-Ž a posebno Veliko Hvala Majo tebi što si dala svoj Veliki doprinos u širenju tehničke kulture na otoku Hvaru .
Tvojim odlaskom u mirovinu kao tajnice zajednice tehničke kulture S-D-Ž ostala je jedna velika praznina ali i lijepe uspomene na doprinos koji si dala kroz svoj radni vijek u zajednici tehničke kulture i koliko si sebe davala za tehničku kulture i udruge tehničke kulture .

Neka ti teta Majo ovo imenovanje počasnim članom bude Veliko Hvala za sve što si dala za naše udruge tehničke kulture i zajednicu tehničku kulturu , Bog te blagoslovio i podario ti dug život , a tvoja ljubav i zalaganje u tehničkoj kulturi vječno će nas podsjećati na te lipe dane suradnje s tobom kako i dane kad sam kao učenik petog razreda došao u dom kulture tebi s idejom da ću upisati fotografsku školu i osnovati jednog dana fotoklub a ti si me primila u svojoj ured raširenih ruku i saslušala te moje ideje .

Tako je uz tvoju pomoć 2003 godine osnovan FOTOKLUB koji i danas radi i djeluje te je član je zajednice tehničke kulture a tvoj dolazak 2012 godine na otok Hvar u Stari Grad kod gradonačelnice Plančić dao je veliki doprinos u promoviranju FOTOKLUBA FAROS i tehničke kulture u Starom Gradu .

Još jednom teta Majo Veliko Hvala za sve dobro i lijepo što si dala tehničkoj kulturi i iskrene čestitke povodom imenovanja počasnim članom ZTK S-D-Ž .

Predsjednik F.K FAROS
Dalibor Stričević

Odgovori