Učitava se…

Fotoklub Faros

Udruga fotoklub Faros
Novosti

Bozićno pismo i čestitka

Dragi naši donatori, sponzori članovi i prijatelji Fotokluba Faros

Vrijeme je božićnih i novogodišnjih blagdana, vrijeme mira i obiteljskog zajedništva.
Ovo blagdansko vrijeme treba iskoristiti i da se podsjetimo što smo dobro učinili za svoje najbliže, prijatelje, kolege, suradnike, te da razmislimo o onome što bi trebali zajedno raditi u vremenu koje je ispred nas. Kao i prošla godina i godina pred nama bit će teška, puna neizvjesnosti ali i izazova na koje moramo znati odgovoriti i ispuniti očekivanja naših kolega, suradnika i nas samih.
Želim vam, dragi donatori , sponzori članovi i prijatelji Fotokluba Faros da u božićnom duhu unatoč svemu što nas muči, zajedno, hrabro uz samopoštovanje i povjerenje u vlastite snage i mogućnosti kreiramo zajedničku budućnost za našu mladež .
Želim svima nama da s još više energije, zajedništva, međusobnog razumijevanja krenemo u bolje sutra. Sa željom da u ove blagdanske dane Vi i Vaši najmiliji osjetite radost, zajedništvo i duh Božića, pronađete vjeru i snagu za dane koji su pred nama i da ih zajednički i s razumijevanjem učinimo još boljim i sretnijima, želim Vam čestit Božić uz obilje zdravlja, mira i veselja i da Vam Nova 2020. godina bude protkana osjećajima sreće i ljubavi.
U ovo Božićno vrijeme darivanja želim se dragi donatori i sponzori zahvaliti svima Vama koji ste sa svojim donacijama kroz cijelu 2019 godinu pomagali i podupirali rad s djecom i mladima te tako doprinosili razvoju ove otočke zajednice i tehničke kulture . Radujemo se ako i u godini koja je ispred nas u 2020. godina budete podupirali naš rad i nesebično dijelili svoju dobrotu i pomagali.

Dalibor Stričević
Predsjednik Fotokluba Faros

Odgovori