Učitava se…

Fotoklub Faros

Udruga fotoklub Faros
Novosti

Dodjela priznanja

Naša udruga FOTOKLUB FAROS povodom 15 godina rada i postojanja u znak zahvale malim ljudima velikog srca gospođi Maji Novaković tajnici ztk S-D-Ž, gospodinu Ivici Pivačić predsjedniku ZTK S-D-Ž , gospođi Đurđi Plančić ex gradonačelnici Starog Grada te ravnateljici osnovne škole Petar Hektorović Jasminki Pakušić će dodijeliti ZAHVALNICU za veliki doprinos u promidžbi i širenju FOTOKLUBA FAROS na maloj otočkoj sredini .
Na svečanoj sjednici koja bi se trebala održati u studenom 2020 g počasnim članom naše udruge na prijedlog Izvršnog odbora imenovat će se pokojna gospođa Zdenka Vranković jer je za života svojim volonterskim radom , znanjem i veliki trudom doprinosila u edukaciji djece i mladih na području foto- djelatnosti .
Naša teta Zdenka Vranković bila je od samog početka osnivanja FOTOKLUBA FAROS pa do same smrti vrijedni član uprave naše udruge . Teta Zdenka je za života bila veliki anđeo i vjerujemo da je ona sada na nebeskim visinama među anđelima i vjerujemo da se na nebu raduje na sve uspjehe naše udruge i vrijedan trud članova tima FOTOKLUBA FAROS.

Veliko Hvala na podršci i trudu kroz sve godina rada i postojanja F.K FAROS stručnom timu fotokluba Faros : Vesni Grubić , Mariti Guć , Dubravki Boras.

Predsjednik udruge : Dalibor Stričević

Odgovori